5 راز کباب ترکی شمال تهران که تجربه‌ای فراموش‌نشدنی می‌سازند

5 راز کباب ترکی شمال تهران که تجربه‌ای فراموش‌نشدنی می‌سازند

باب ترکی غرب تهران

شمال تهران به دلیل وجود انواع رستوران‌های لوکس و جذاب، بهشت علاقمندان به غذا به شمار می‌آید. یکی از محبوب‌ترین غذاها کباب ترکی شمال تهران است که روزانه توجه عده زیادی از تهرانی‌ها و مسافرین این شهر را به خود جلب می‌کند. اما چه چیزی باعث شده کباب ترکی شمال تهران تا این اندازه محبوب باشد؟!

در این مقاله، به بررسی 5 راز پنهان این کباب‌های خوشمزه خواهیم پرداخت.

کباب ترکی چیست؟

قبل از بررسی رازهای نهفته در پخت کباب ترکی، بهتر است کمی بیشتر این خوراکی خوشمزه را بشناسیم. کباب ترکی یکی از محبوب‌ترین غذاهای خیابانی و رستورانی در سرتاسر جهان است. این غذا به دلیل طعم لذیذ و روش پخت خاص خود، طرفداران بسیاری در سرتاسر دنیا پیدا کرده است. 

انواع کباب ترکی

کباب ترکی به صورت‌های مختلفی پخت و سرو می‌شود.

دونر کباب: رایج‌ترین نوع کباب ترکی است که گوشت را به صورت ورقه‌های نازک روی سیخ می‌چینند و به صورت عمودی می‌پزند.

ایسلاک کباب: نوعی کباب ترکی است که در آب گوشت پخته می‌شود و با نان و پیاز سرو می‌شود.

کباب کوفته: کبابی است که از گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و به صورت کوفته‌های کوچک پخته می‌شود.

کباب شیش: کبابی است که تکه‌های گوشت را به سیخ می‌کشند و روی آتش کباب می‌کنند.

مواد اولیه اصلی کباب ترکی

  • گوشت: معمولاً از گوشت گوسفند، گوساله یا مرغ استفاده می‌شود.
  • پیاز: برای طعم‌دار کردن گوشت و ایجاد رطوبت در آن 
  • ادویه: ترکیبی از ادویه‌های مختلف مانند فلفل سیاه، پاپریکا، زیره، دارچین و… 
  • سیر: برای طعم‌دار کردن گوشت 
  • روغن: برای چرب کردن گوشت و سیخ

روش پخت کباب ترکی

  • سیخ عمودی: گوشت را به صورت ورقه‌های نازک روی سیخ می‌چینند و سیخ را به صورت عمودی قرار می‌دهند.
  • حرارت مستقیم: حرارت مستقیم آتش باعث می‌شود که لایه بیرونی گوشت پخته شود و لایه‌های داخلی به تدریج گرم شوند.
  • برش دادن: پس از پخت، لایه‌های بیرونی پخته شده را با چاقوی مخصوص برش می‌دهند.

کباب ترکی شمال تهران

همراهی‌های کباب ترکی

  • نان: معمولاً با نان لواش یا نان پیتا سرو می‌شود.
  • سبزیجات: کاهو، گوجه فرنگی، خیار و پیاز از جمله سبزیجاتی هستند که همراه با کباب ترکی سرو می‌شوند.
  • سس: سس‌های مختلف مانند سس سیر، سس ماست و سس گوجه فرنگی برای طعم‌دار کردن کباب ترکی مورداستفاده قرار می‌گیرند.

ارزش غذایی کباب ترکی

  • کالری: مقدار کالری کباب ترکی به نوع گوشت، اندازه وعده و نوع همراهی‌های آن بستگی دارد.
  • پروتئین: منبع خوبی از پروتئین است.
  • چربی: حاوی چربی‌های اشباع شده است که مصرف بیش از حد آن می‌تواند برای سلامتی مضر باشد.

رازهای پنهان کباب ترکی شمال تهران

رازهای پنهان کباب ترکی شمال تهران

اگر به کباب ترکی علاقمند باشید، احتمالا رستوران‌های شمال تهران را امتحان کرده‌اید. کباب ترکی‌ شمال تهران به طرز خاصی موردپسند تهرانیان و مسافرین این شهر قرار می‌گیرد؛ اما دلیل این همه محبوبیت چیست؟

 انتخاب گوشت باکیفیت و تازه

یکی از مهم‌ترین دلایل جذابیت کباب ترکی شمال تهران، کیفیت گوشت استفاده شده در آن است. بسیاری  از رستوران‌های این منطقه برای پخت انواع کباب‌های ترکی، از تازه‌ترین و بهترین گوشت‌های بازار استفاده می‌کنند. معمولا برای این غذا، بخش‌هایی از راسته، ران یا گردن گوسفند و گوساله که به تازگی تهیه شده مورداستفاده قرار می‌گیرد. گوشت مورداستفاده باید بدون چربی اضافی و رگ باشد تا طعم خوش کباب را بتوان چشید، از طرفی به کار بردن گوشت تازه در کباب‌های ترک نیز عطر و طعم جذابی به آن‌ها می‌بخشد.

استفاده از ادویه‌های مخصوص و تازه

آشپزخانه ترک معمولا با ادویه‌های متنوع خود شناخته می‌شود. استفاده به جا و درست از ادویه‌ها می‌تواند طعم بی‌نظیری را به کباب‌های ترکی اضافه کند. ترکیبی از ادویه‌های متنوع از جمله زیره، فلفل سیاه، پاپریکا و… زمانی که به گوشت کباب ترک افزوده می‌شود، طعم خوب آن را دوچندان می‌کند.

روش صحیح مزه‌دار کردن گوشت

مرینیت گوشت یکی از مهم‌ترین کارهایی است که در تهیه کباب ترکی باید به آن دقت کرد. این موضوع کاملا به تبحر سرآشپز بستگی دارد. اغلب کباب‌های ترکی در مخلوطی از روغن زیتون، آب‌لیمو، پیاز، سیر و انواع ادویه‌های خوش طعم به مدت چند ساعت مزه‌دار می‌شوند. این کار سبب می‌شود گوشت نرم‌تر شده و عطر و طعم ادویه‌ها به خوبی در آن نفوذ کند. گوشت‌های مزه‌دار خوشمزه را می‌توان یکی از ویژگی‌های کباب ترکی شمال تهران دانست.

 پخت اصولی بر روی زغال

پخت کباب ترکی روی زغال یکی از موثرترین موارد روی عطر و طعم آن است. حرارت مستقیم زغال به ایجاد طعم دودی پخت بهتر گوشت کمک می‌کند. البته نوع دیگری از انواع کباب‌های ترکی وجود دارد که به صورت ایستاده و بر روی سیخ ایستاده پخته می‌شود.این نوع از کباب‌ها که در سرتاسر ترکیه و ایران طرفداران بسیاری پیدا کرده، به دونر کباب معروف‌اند. نحوه سرو دونر کباب برخلاف کباب‌های دیگر به صورت ورقه‌های نازک گوشت است.


کباب ترکی

دورچین و مخلفات خوشمزه

دورچین‌ها اغلب مهم‌ترین نقش را در سرو کباب ترکی شمال تهران ایفا می‌کنند. اغلب رستور‌ان‌های این منطقه با دورچین کاملی از پیاز، گوجه فرنگی، فلفل سبز، نان، ماست، سالاد شیرازی و سایر مخلفات به سرو کباب می‌پردازند. این دورچین‌های جذاب، طعم کباب را متعادل کرده و سبب دلچسب‌تر شدن آن می‌شود.

رازهای پنهان دیگر رستوران‌های شمال تهران

علاوه بر مواردی که گفتیم، برخی رستوران‌ها برای تهیه انواع کباب‌های ترکی از گوشت ارگانیک، انواع ادویه‌ها و سبزیجات تازه استفاده می‌کنند که همین سبب طعم بی‌نظیر آن می‌شود. از طرفی تبحر سرآشپز نیز در کیفیت کباب‌ ترکی رستوران‌های شمال تهران تاثیر بسیار زیادی دارد.

نتیجه‌گیری

کباب ترکی، یکی از محبوب‌ترین غذاهای ترکی است که در رستوران‌های شمال تهران، با کیفیت بسیار بالایی تهیه می‌شود. انتخاب گوشت باکیفیت، استفاده از ادویه‌های تازه، مرینیت کردن صحیح، پخت بر روی زغال و همراهی با مخلفات مناسب، از جمله مهم‌ترین رازهای تهیه یک کباب ترکی خوشمزه هستند. با توجه به این نکات، می‌توانید بهترین کباب ترکی را در رستوران‌های شمال تهران پیدا کرده و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. بورسا کباب اوی با منو متنوع ترکیه‌ای در شمال تهران آماده میزبانی از شما عزیزان است. برای رزرو میز در بورسا کباب اوی با شماره‌های موجود در سایت تماس بگیرید.




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×