اسکندر کباب، کباب بورسا یا اسکندر دونر یکی از معروفترین کبابهای ترکی منطقه بورسا است. این روزها کباب اسکندر شمال تهران، به یکی ازمحبوبترین غذاهای مردم تبدیل شده است؛ به همین دلیل تصمیم گرفتیم این وعده غذایی بینظیر ترکیهای را به شما عزیزان معرفی کنیم.
اسکندر کباب چیست؟
اسکندر کباب نوعی سرو خاص از دونر کباب است. ترکیبی از دونر، کره آب شده در ساج مخصوص، سس گوجه فرنگی، ماست طعم بینظیری به ارمغان میآورد؛ وجود پیده سرخ شده که در زیر کباب قرار دارد، این ترکیب بینظیر را کاملتر میکند.
سروکله کباب اسکندر از کجا پیدا شده است؟
کباب اسکندر در واقع همان دونر گوشت ترک است، اما چیزی که آن را به چنین غذای بینظیری تبدیل میکند، وجود پیده، ماست، سس خوشمزه گوجهفرنگی و کره آبشده داغی است که روی آن میریزند.
اسکندر کباب نوع خاصی از انواع دونرهاست که در منطقه بورسا محبوبیت فراوانی پیدا کرده است. در سالهای ۱۸۵۰، آشپزی به نام اسکندر افندی،تصمیم گرفت به جای پخت و سرو گوشت به شکل کباب معمولی، آن را به طور ایستاده پخته و به صورت ورقهای سرو کند. این موضوع توجه مردم بورسا و رفته رفته مردم ترکیه را به خود جلب کرد. با گذر زمان، اسکندر افندی گوشت دونر را به همراه ماست و نان پیده که به آلاتورکا معروف بود سرو میکرد. همین مساله باعث شد مردم هرجا نام اسکندر را میشنوند، بشقاب خوشعطر و طعم کباب در ذهنشان تداعی شود.
ویژگیهای کباب اسکندر
در تهیه اسکندر کباب باید به نکاتی توجه داشت که بدون آنها، طعم و لذت موردنظر را نمیتوانیم داشته باشیم.
کیفیت مواد غذایی
هر ماده غذایی اولیهای که در رسپی اسکندر کباب وجود دارد، تاثیر مستقیمی روی طعم و کیفیت آن خواهد گذاشت؛ بنابراین بسیار مهم است که در پخت این غذا از مواد اولیه باکیفیت و تازه استفاده شود. از مهمترین موادی که حتما باید در خرید و نگهداری آن نهایت دقت را به خرج دهیم، گوشت دونر، کره و ماست تازه است. از طرفی هنگام تهیه سس گوجه فرنگی باید سرآشپز به غلظت آن توجه داشته باشد چرا که غلظت بسیار بالا یا پایین باعث میشود پرس اسکندر کباب چندان مورد پسند واقع نشود.
نحوه پخت اسکندر کباب
یکی دیگر از مواردی که حتما باید موردتوجه قرار گیرد، نحوه پخت اسکندر کباب است. هرچه آشپز حرفهایتر کیفیت این غذا بیشتر خواهدبود. نحوه پختن گوشت دونر، میزان پخت آن، کرهای که در ساج داغ آب میشود و سس گوجه فرنگی مخصوص همه از مواردی هستند که روی کیفیت نهایی تاثیرگذارند.
نحوه سرو اسکندر کباب
اسکندر کباب از نظر ظاهری نیز بسیار جذاب است. وجود پیدههای سرخ شده زیر کباب، دونر گوشت، سس گوجه فرنگی و ماست در جوار هم یک صحنه وسوسهبرانگیز را تشکیل میدهند. در آخر سرو کره آب شده روی غذا، علاوهبر طعم خوب، صدا و صحنه زیبایی را رقم میزند.
کجا اسکندر کباب خوب بخوریم؟
اگر مسافر ترکیه هستید، توصیه میکنیم حتما این غذا را در شهر زادگاه آن یعنی بورسا نوشجان کنید. در صورتی که به این زودیها قصد سفر به بورسا را ندارید، میتوانید اسکندر کباب شمال تهران را امتحان کنید. رستوران بورسا کباب اوی ارائه دهنده بهترین اسکندرکباب شمال تهران است که با ۸ شعبه فعال در سرتاسر تهران شما را با این طعم بینظیر آشنا میکند.
کباب اسکندر شمال تهران
مردم تهران اغلب به چشیدن طعمهای جدید، علیالخصوص طعم متنوع غذاهای گوشتی، علاقه دارند. کباب اسکندر شمال تهران به عنوان یکی از غذاهای معروف و خوشمزه شناخته میشود. رستورانهای این منطقه اغلب روی کیفیت مواد، محیط و نحوه سرو نهایت دقت را به خرج میدهند. بورسا کباب اوی به عنوان اولین رستوران زنجیرهای خارجی در ایران، با غذاهای ترکیهای خوشمزه و کبابهای بینظیرش شناخته میشود.
سفری لذیذ به قلب بورسا در تهران
اسکندر کباب از غذاهای معروف شهر بورسا ترکیه است. مردم بورسا معتقدند که اسکندر کباب برای آنها تنها غذایی نیست که میخورند، بلکه نوعی فرهنگ و میراثی ارزشمند از آشپزخانه ترکیه است که به جای مانده. رستوران بورسا کباب اوی با ارائه اسکندر کباب شمال تهران، یکی از بهترین گزینهها برای چشیدن این طعم اصیل ترکیهای است.
اگر به غذاهای ترک و آشپزخانه ترکیه علاقه دارید، از انواع دسرها تا مزههای رنگین و غذاهای خوشمزه ترکیهای را میتوانید در بورسا کباب اوی نوش جان کنید. رستوران بورسا کباب اوی با طراحی دکوراسیون بینظیر خود، حال و هوای بورسا ترکیه را به تهران آورده. وجود موسیقی زنده در آخر هفتهها، محیط جذاب رستورانها و تلفیقشان با غذا و دسرهای خوش عطر و طعم ترکیهای بیشک تجربهای تکرارنشدنی برایتان خواهدبود.
سخن آخر
اگر به دنبال بهترین اسکندر کباب شمال تهران هستید، بورسا کباب اوی میزبان شماست. این نکته را به یاد داشته باشید که اسکندر کباب به همراه ترشی و دوغ محلی و پس از آن دسرهای ترک، طعمی فراموشنشدنی برایتان به ارمغان میآورد. برای مشاهده شعب فعال رستوران بورسا کباب اوی از طریق سایت اقدام نمایید.