آیا تا به حال طعم خوش شیرینی و دسرهای ترکی غرب تهران را چشیدهاید؟ دسرهای ترکی با تاریخچه طولانی و طعمهای فراموشنشدنی در رستورانهای این منطقه سرو میشوند. تصور کنید تکهای باقلوا را در دهان میگذارید و لایههای نازک خمیر فیلو، آغشته به شربت شیرین و مغزهای دلچسب، در دهانتان آب میشود. یا کنافه طلایی و داغی که با پنیر آبشده و شربت شیرین ترکیب شده است و طعمی بینظیر را برایتان به ارمغان میآورد.
دسرهای ترکی فراتر از شیرینیهای سادهای هستند که میل میکنید، آنها را میتوان بخش جداییناپذیر فرهنگ و هویت ترکیه و نمادی برای مهماننوازی مردم ترک دانست. امروزه این دسرها نه تنها در ترکیه که در سرتاسر جهان محبوبیت فراوانی پیدا کردهاند. با ما همراه باشید تا دنیای شیرین و خوشمزه دسرهای ترکی را کشف کرده و با محبوبترین دسرهای ترکی غرب تهران که با ذائقه ایرانیها سازگار است آشنا شویم.
چرا دسرهای ترکیهای اینقدر محبوباند؟
دسرهای ترکیه به دلایل مختلفی بین مردم جهان و علیالخصوص ایران، محبوبیت پیدا کردهاند. تنوع بینظیر در عین خوشطعمی کیفیت، استفاده از مواد اولیه باکیفیت و سنتی و ترکیب درست آنها و زیبایی بصری در سرو و دیزاین دسرها سبب شده در سالهای اخیر، عضو جدانشدنی سفرههای مختلف سرتاسر جهان باشند.
از بافت شکننده باقلواهای استانبولی گرفته تا بافت نرم کنافه ترکیهای، فرهنگ اصیل این آشپزخانه را دربردارد. اگر به دنبال باکیفیتترین دسرهای ترکی غرب تهران هستید، رستوران بورسا منویی متنوع از انواع طعمها را در اختیار شما قرار میدهد.
باقلوا، طعم بهشتی در هر لایه
باقلوا، یکی از محبوبترین دسرهای ترکیهای است که با لایههای نازک خمیر، انواع مغزها و شربت شیرین تهیه میشود. تنوع بسیار بالای باقلواهای ترکیه، انتخاب را برای علاقمندان به این دسر، دشوار میکند. در ادامه به معرفی چند نمونه از محبوبترین انواع باقلوا میپردازیم:
باقلوا پستهای
باقلوا پستهای که آن را به عنوان گرانترین و به نوعی میتوان گفت لوکسترین نوع باقلوا در ترکیه میشناسند، از مغز پستههای باکیفیت تهیه میشود. طعم ملایم پسته و رنگ سبز روشن آن ظاهری جذاب داشته و برای سرو در مهمانیها مناسب است.
باقلوا بادامی
یکی دیگر از انواع باقلواهای محبوب، باقلوا بادامی است که در فیلینگ آن از مغز بادام شیرین استفاده میکنند. این ترکیب باعث ترد و روغنیتر شدن باقلوا میشود. باقلوا بادامی نسبت به باقلوا پستهای قیمت مناسبتری دارد.
باقلوا گردویی
در باقلوا گردویی نیز همانطور که از نام آن پیداست از مغز گردو استفاده میشود. این نوع از باقلواهای ترکی طعمی قویتر و چربتر نسبت به انواع پسته و بادامی دارند. باقلوا گردویی بافت متراکمتری داشته و برای افرادی که طعمهای قویتر را ترجیح میدهند، انتخابی بینظیر است.
انواع دسرهای ترکی غرب تهران
همانطور که میدانید، باقلوا محبوبترین دسر ترکیه است، اما سایر دسرهای ترکیهای نیز در بین مردم ایران طرفداران بسیاری دارند. برای مثال کنافه، کازان دیبی، سوتلاچ، محلبی و…
کنافه: ترکیبی بینظیر از تردی و شیرینی
کنافه یکی از محبوبترین دسرهای ترکی است که ریشه در خاورمیانه دارد. این دسر با خمیر نازک و رشتهای، پنیر آبشده و شربت شیرین تهیه میشود. کنافه معمولاً با پسته تزئین شده، اغلب با خامه و گاهی اوقات با بستنی نیز سرو میشود.
کجا در غرب تهران دسر ترکی بخوریم؟
اگر به دنبال دسرهای ترکی غرب تهران هستید، باید این نکته را به یاد داشته باشید که رستوران و کافههای بسیاری انواع شیرینیهای ترکی را در منو خود قرار دادهاند، اما متاسفانه بسیاری از آنها موفق به ارائه طعم اصیل این دسرها نشدهاند. رستوران بورسا کباب اوی با استفاده از مواد اولیه با کیفیت، رسپیهای اصولی و با کمک سرآشپزهای حرفهای، برای ایجاد تجربهای تکرار نشدنی از طعم و اصالت دسرهای ترکی، میزبان شماست.
سخن پایانی
دسرهای ترکی غرب تهران از پرطرفدارترین خوراکیهایی هستند که اهالی تهران و مسافرین این شهر در پی آنند. توصیه میکنیم برای چشیدن طعم اصلی این دسرها رستوران یا کافههایی را انتخاب کند که به صورت تخصصی روی منوهای ترکیهای متمرکزند. به این ترتیب به خوبی میتوانید حال و هوای ترکیه را در قلب تهران تجربه کنید.
کافه رستوران بورسا کباب اوی با منو غنی و متنوع از غذا و دسرهای ترکی، فضای منحصربفرد و موسیقیهای ترکیهای آماده میزبانی از شما عزیزان است. اگر به دنبال یک تجربه بینظیر از آشپزخانه ترک هستید، حتما سری به این رستورانهای زنجیرهای بزنید.
آدرس شعب ما:
تهران، باکری، مرکز خرید هایپراستار
تهران، نیاوران، مرکز خرید اطلس مال
تهران، ولنجک، مرکز خرید گالریا، طبقه پنجم
تهران، بلوار اندرزگو، مرکز خرید سانا، طبقه دوم
کرج، عظیمیه، مرکز خرید مهراد مال، طبقه چهارم
تهران، بزرگراه ستاری، مرکز خرید کوروش مال، طبقه ششم
تهران، پاسداران، پایین تر از چهارراه فرمانیه، برج آرتمیس، طبقه سوم
تهران، ایران مال(بزودی)