آیا تابه‌حال سر سفره‌های رنگین و جذاب ترکیه‌ نشسته‌اید؟

آیا تابه‌حال سر سفره‌های رنگین و جذاب ترکیه‌ نشسته‌اید؟

آیا تابه‌حال سر سفره‌های رنگین و جذاب ترکیه‌ نشسته‌اید؟

سفره‌های غذایی ترکیه مانند یک نقاشی هزاررنگ، نظر هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کنند. ترکیبی از طعم و رنگ‌های جذاب، تاثیر فرهنگ غذایی غنی و سنت‌های کهن این کشور است. این فرهنگ غذایی ریشه‌های عمیقی در امپراتوری عثمانی دارد که با ترکیب هنرمندانه‌ای از غذاهای آسیای میانه، مدیترانه، خاورمیانه و بالکان به وجود آمده و به یک سبک آشپزی بی‌نظیر و جهانی تبدیل شده است. جالب است بدانید که در فرهنگ غذایی ترکیه، هر وعده‌ی غذایی به مثابه یک جشن کوچک است که نه تنها جسم، بلکه روح را نیز تغذیه می‌کند.

بخشی از جذابیت آشپزخانه‌های ترک!

وقتی وارد مهمانی‌های ترکیه می‌شوید، اغلب با میزی مملو از غذاها، پیش‌غذاها، انواع سالاد و مزه‌ها روبرو خواهید شد که ظاهر جذاب و عطر و بوی بی‌نظیرشان هوش از سر شما می‌برد. غذاهای ترکی به دلیل تنوع در مواد اولیه و روش پخت و همچنین استفاده از انواع ادویه‌ و سبزیجات تازه، طعم و بوی خاصی دارند که در کمتر جایی می‌توان نظیر آن‌ها را پیدا کرد. در ادامه به بررسی چند مورد از جذاب‌ترین‌ غذاهای رستوران و آشپزخانه‌های ترکی می‌پردازیم.

انواع کباب‌های ترکی

کباب و انواع غذاهای گوشتی، لذت‌بخش‌ترین قسمت سفره‌های ترکی برای مردم ترکیه و سایر کشورهاست. رسپی‌های بی‌نظیر و ترکیب سبزیجات، ادویه و سس‌ها سبب به وجود آمدن تنوع بسیار بالایی در پخت انواع کباب شده است. چند نمونه از معروف‌ترین کباب‌های ترکی عبارتند از:

دونر کباب

دونر کباب نوعی کباب است که از گوشت گوسفند یا گاو تهیه شده و روی یک سیخ عمودی به آرامی پخته می‌شود. این کباب پس از پخت به صورت ورق‌های نازکی برش داده شده و معمولاً با نان پیتا یا لواش، سبزیجات، و سس مخصوص سرو می‌شود.

آدانا کباب

آدانا کباب اغلب غذای موردعلاقه افرادی است که طرفدار خوراکی‌های تند و فلفلی هستند. این کباب تند از گوشت چرخ‌کرده گوسفند یا گاو تهیه شده و با فلفل‌های قرمز تند و ادویه‌های مختلف ترکیب می‌شود؛ سپس فرآیند پخت آن بر روی زغال یا گریل انجام شده و آماده سرو خواهدشد.

انواع بورک‌های ترکی

بورک نوعی غذای خمیری است که با مواد مختلفی مانند پنیر، گوشت، سبزیجات یا سیب‌زمینی پر می‌شود. بورک‌ها به صورت لایه‌لایه با خمیر مخصوص یوفکا تهیه شده و سپس در فر یا روی گریل پخته می‌شوند. بورک یک میان‌وعده یا غذای محبوب برای صبحانه یا عصرانه است.

پیده

بورک نوعی غذای خمیری است که با مواد مختلفی مانند پنیر، گوشت، سبزیجات یا سیب‌زمینی پر می‌شود. بورک‌ها به صورت لایه‌لایه با خمیر مخصوص یوفکا تهیه شده و سپس در فر یا روی گریل پخته می‌شوند. بورک یک میان‌وعده یا غذای محبوب برای صبحانه یا عصرانه است.

انواع سوپ‌های ترکی

سوپ‌ها یا به گویش مردم ترکیه “چوربا” بخش مهمی از آشپزخانه ترکی است و در هر فصلی از سال و مناسبت‌های خاص حتما پخته می‌شوند. سوپ‌های ترکیه برخلاف سوپ‌های ایرانی، چندان آبکی نیستند و غلظت بالایی دارند، همین مساله سبب طعم خوب و مقوی بودن آن‌ها می‌شود.

مزه‌های متنوع ترکی

یکی از خوش رنگ‌ و لعاب‌ترین بخش سفره‌های ترکی، وجود انواع مزه‌هاست. مزه‌ها اغلب در ظرف‌های کوچک قرار گرفته و به عنوان پیش‌غذا سرو می‌شوند. میزهای مزه در دورهمی‌ها جایی برای جمع کردن افراد کنار هم و صحبت‌های خانوادگی و دوستانه است.

باقلوا ترکی

باقلوا یکی از معروف‌ترین دسرهای ترکیه است که از لایه‌های خمیر فیلو پر شده با مغزهای گردو یا پسته و شربت شکر تهیه می‌شود. این دسر به دلیل طعم شیرین و لذیذ خود به عنوان یکی از محبوب‌ترین دسرهای ترکی در سرتاسر جهان شناخته می‌شود. پس از اتمام غذا خوردن باقلوای استانبولی با چای ترکی تجربه بی‌نظیری به همراه خواهدداشت.

قهوه ترک

در هر کجای جهان که باشید، احتمالا برای یک بار هم شده طعم بی‌نظیر قهوه ترک را چشیده‌اید. این نوشیدنی جذاب که تاریخ و آداب مخصوص به خود را دارد، از قدیمی‌ترین و معروف‌ترین انواع قهوه در جهان است که با روش خاصی تهیه و سرو می‌شود.

آشپزخانه ترکیه نه تنها به دلیل تنوع و طعم بی‌نظیر غذاهایش، بلکه به دلیل تأثیر عمیقی که بر سایر فرهنگ‌های غذایی داشته، یکی از برجسته‌ترین آشپزخانه‌های جهان است. این غذاها بخش مهمی از هویت فرهنگی مردم ترکیه را تشکیل داده و در مراسم‌های مختلف و موقعیت‌های اجتماعی نقش مهمی ایفا می‌کنند.

بورسا کباب اولین رستوران زنجیره‌ای بین‌المللی در ایران

رستوران بورسا کباب با 11 شعبه فعال در سرتاسر تهران، به عنوان اولین رستوران زنجیره‌ای بین‌المللی در ایران مشغول به فعالیت است. این رستوران با به کار گیری آشپزهای ماهر آموزش دیده، فرهنگ و طعم غذاهای بی‌نظیر ترکیه را به ایران آورده. بورساکباب منو متنوعی از انواع کباب‌ها، سوپ، سالاد، نوشیدنی، دسر و انواع مزه‌های ترکی ارائه می‌دهد که با هر ذائقه و سلیقه‌ای می‌توانید لحظات خوشی را سپری کنید.

لژ‌های خانوادگی، کادر مجرب، آشپزهای ماهر، کیفیت بی‌نظیر مواد اولیه و شعب متعدد فعال در سرتاسر تهران همگی برای رقم زدن تجربه‌ای منحصربفرد برای شما گرد هم آمده‌اند.

برای چشیدن طعم بی‌نظیر غذاهای ترکی، نزدیک‌ترین شعبه را انتخاب کرده و میزتان را رزرو کنید.

 

صفحه اصلی

×